dilluns, 8 d’octubre del 2012

Subscripcions a Google Reader (RSS); i Google Drive.

Fa  uns dies a la classe d'en Jorge ens va explicar per a què serveix el Google Rearder. Ens va ensenyar a poder subscriuren's a diverses webs, com per exemple, diaris, revistes interessants, blocs, webs de ràdios i molts llocs més. Cada cop que veiem la imatge de RSS s'ignificarà que aquell diari, ràdio, etc té la possibilitat per poder inscriuren's a aquella web per poder rebre la informació que nosaltres hem escollit i hem triat. En Jorge també ens va mostrar un vídeo on explicava com podem veure al vídeo on Genís Roca ens presenta per a què serveix el subscriure's a qualsevol pàgina web que ens interessi. Aquí abaix us deixo el vídeo i en G. Roca us ho explicarà més detalladament:



 

Un altre programa que ens va ensenyar en Jorge a la classe de GITIC, va ser a fer qualsevol tipus de treballs en document o en presentació alhora amb el nostre grup. Tenim la opció de poder comentar, entrar en el document a la vegada, veure el que estan fent els/les companys/es i poder cambiar-ho amb el seu permís. Però no només té això de bó, sinó que com es guarda al "núvol" tot el que fas el podràs consultar i revisar des de qualsevol lloc si tenim una tablet, un mòbil o un ordinador, també el podrem modificar. És un bon invent i, personalment, des de que el vaig descobrir tots els treballs o quasi tots els fem des de el Google Drive.

Els documents que es podem crear són molt semblants als de Windows, on la majoria de nosaltres estem acostumats a utilitzar-los. Tot i així, si mai has utilitzat un Windows veuràs que és realment fàcil crear presentacions, fulls de càlculs, enquestes o simplement un document de text. Us convido a probar-ho! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada